KÜN Öğrenci Konseyi Başkanı İhsan Talha Şimşek ile beraberinde Konsey Başkan Yardımcısı Belinay Şimşek, Genel Sekreter Meyra Buran ve Eğitim Sorumlusu Özcan Selçik’i makamında kabul eden Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Aynı şehirde bulunan KÜN ile NEVÜ olarak başta eğitim – öğretim olmak üzere birçok alanda ortak çalışma ve proje yürüttüklerini söyleyen Rektör Aktekin, üniversitelerde de öğrenci konseyi başkanlarının öğrencilere yönelik yürütecekleri hür türlü çalışma ve alınacak kararda önemli derecede söz sahibi olduklarını ifade etti.

Aktekin, üstlendikleri bu önemli görevden dolayı da öğrencileri kutladı.

Şimşek ve yönetimi de KÜN Öğrenci Konseyi olarak öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile birlikte yapılmasını hedefledikleri projeleri Rektör Aktekin ile paylaşarak, her iki üniversite öğrencileri arasında yürütülebilecek ortak proje ve etkinliğe hazır olduklarını ifade etti.

Şimşek ve yönetimi ile bir süre görüşerek tavsiyelerde bulunan Rektör Aktekin, ziyaret sonunda Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil'in “Gençlerle Başbaşa” isimli kitabını hediye etti.