Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in katılımıyla NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezin Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, fakülte dekanları, enstitü ve yüksekokul müdürleri, daire başkanları ile akademik ve idari personel katıldı.

Bayramlaşma öncesi kısa bir konuşma yapan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı yapan dini vecibeler arasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Aktekin, “2021-2022 eğitim-öğretim yılımızı gerçekleştirdiğimiz birbirinden güzel sosyal, kültürel, sportif, bilimsel faaliyetlerimizle tamamlayarak öğrencilerimizi mezun ettik. Eğitim-öğretim dönemi içerisinde göstermiş olduğunuz olağanüstü çabalarınızdan dolayı öncelikle hepinize şahsım, üniversitem ve öğrencilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Üniversite olarak bundan sonraki yeni eğitim-öğretim yılında üniversitemiz, öğrencilerimiz, bulunduğumuz şehir ve ülkemiz için hep birlikte daha güzel işler yapabilmek için daha fazla çalışacağız.

Ben bu vesileyle birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağlayan ve dini vecibelerimiz arasında önemli bir yere sahip olan kurban bayramınızı tekrardan kutluyor, İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek hep birlikte nice sağlıklı ve huzur dolu bayramlar temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.

Rektör Aktekin daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya ve Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu ile birlikte törene katılan üniversite personeliyle bayramlaştı.