Altındağ Belediyesi tarafından bu yıl YKS’ye girip tercih yapmaya hak kazanan adayları bilgilendirmek ve karar verme süreçlerini kolaylaştırmak için 22-24 Temmuz tarihleri arasında ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ organize edildi.

Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen  ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ne NEVÜ ile birlikte 80’den fazla üniversite tanıtım standı açtı.

‘GELECEĞİNİZE YÖN VERELİM, ÇÜNKÜ GELECEĞİMİZSİNİZ’ 

 NEVÜ 3 gün sürecek olan ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ne ‘Geleceğinize Yön Verelim, Çünkü Geleceğimizsiniz’ sloganıyla alanında uzman ekiple katıldı.

Üniversite tercihinde bulunacak gençlere ve ailelerine merkez yerleşke ile birlikte 6 ilçede 7 kampüsünde 10 Fakülte, 9 Meslek Yüksekokulu, 1 Yüksekokul, 4 Enstitü, 19 Araştırma Merkezi, 57 Öğrenci Kulübü ve 12 Öğrenci Topluluğu bulunan NEVÜ’nün,  gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu,  geniş ölçekli bölüm ve programları,  kendi alanında Türkiye’nin önde gelen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, sosyal tesisleri ve barınma olanakları hakkında bilgilendirmelerde bulunan NEVÜ” tanıtım standı yoğun ilgi gördü.  

NEVÜ, söyleşilerin, tercih rehberleri ile pek çok aktivitenin yer aldığı ve 24 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek olan ‘Üniversite Tanıtım Günleri’nde üniversite adayı gençlerle buluşmaya devam edecek.