NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü’ne, genel kontenjan dahilinde 15 erkek 16 kadın, milli kontenjan dahilinde olimpik 3 erkek 3 kadın, milli kontenjan dahilinde olimpik olmayan 1 erkek ve 1 kadın, engelli aday kontenjanında 3 erkek 2 kadın, yabancı uyruklu olarak 6, spor tırmanışı, boks ve bocce kontenjanında ise 3’ü erkek ve 3’ü de kadın olmak üzere toplam 56 öğrenciyi özel yetenek sınavı ile kabul edecek.

ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV TAKVİMİ

Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü için adayların  kayıt başvuruları, 15-28 Ağustos tarihlerinde çevrim içi olarak http://aday.nevsehir.edu.tr adresi üzerinden alınacak.

30 Ağustos tarihinde sporcu özgeçmiş puanlarının açıklanması ile birlikte adaylar 31 Ağustos tarihinde NEVÜ Spor Merkezi’nde özel yetenek sınavına girecek olup, sınavın 30 Ağustos tarihinde bitmemesi halinde ise 1 Eylül tarihinde sınav devam edecek.

1 Eylül tarihinde saat 17:00’ye kadar sporcu özgeçmiş puanların itirazlarının alınması ve 2 Eylül tarihinde itirazların açıklanmasının ardından 5 Eylül tarihinde ise özel yetenek sınavı yerleştirme puanları açıklanacak.