NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, 2022-2023 Eğitim –Öğretim Yılı öğrenci alımları için başvuru koşullarını açıkladı. Buna göre Beden Eğitimi ve Spor Bölümü; 4 olimpik, 2 olimpik olmayan, diğer adaylarda 15 kadın, 15 erkek, 5 yabancı uyruklu, engelli adaylarda ise 2’si kadın ve 2’si erkek olmak üzere toplam 45 öğrenciyi özel yetenek sınavı ile kabul edecek.

ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV TAKVİMİ

NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü için adayların  kayıt başvuruları, 15-28 Ağustos tarihlerinde çevrim içi olarak http://aday.nevsehir.edu.tr adresi üzerinden alınacak.

2 Eylül tarihinde sporcu özgeçmiş puanlarının açıklanması ile birlikte aynı gün adaylar NEVÜ Spor Merkezi’nde özel yetenek sınavına girecek olup, sınavın 2 Eylül tarihinde bitmemesi halinde ise 3 Eylül tarihinde sınav devam edecek.

2 Eylül tarihinde saat 17:00’ye kadar sporcu özgeçmiş puanların itirazlarının alınması ve 3 Eylül tarihinde itirazların açıklanmasının ardından 5 Eylül tarihinde ise özel yetenek sınavı yerleştirme puanları açıklanacak.