Eğitim Fakültesi Şehit Eren Bülbül Konferans Salonunda Doç. Dr. Özlem Kılınçer ve Dr. Öğr. Üyesi Görkem Kumtepe’nin hazırladığı konsere, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şeyhmuz Aydoğdu, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Erdem Kaya, NEVÜ akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrenciler ile velileri yoğun katılım sağladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Özlem Kılınçer “Henüz bu sene eğitim öğretime başlayan bir anabilim dalı olarak bu etkinlikte sizleri aramızda görmekten onur ve mutluluk duyduk. Öğrencilerimizin birçoğunun ilk defa burada bir çalgı çalmaya başladığı düşünülünce, bir sene gibi kısa bir sürede bu sahne tecrübesini ve bu heyecanı yaşamalarının onları önemli ölçüde motive edeceği inancındayız. Önümüzdeki süreçte daha da büyüyerek sizlere nice güzel konserler vermek ve bu etkinlikleri geleneksel hale getirmek istiyoruz.” dedi.

Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin birçok ulusal ve uluslararası bestecinin Viyola-Piyano ve Koro eserlerini seslendirdiği konserde Dr. Öğr. Üyesi Görkem Kumtepe viyola öğrencisinin eserlerine piyano ve viyola ile eşlik etti. Katılımcıların büyük bir keyif ile dinlediği konser sonrasında Doç. Dr. Özlem Kılınçer teşekkürlerini ileterek önümüzdeki eğitim öğretim yılı benzer etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.