NEVÜ fakülte ve yüksekokullarında eğitim gören öğrenciler ile öğretim elemanları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Kayseri OSB Fuar ve Kongre Merkezi’nde “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri”ne katıldı.

NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Arş. Gör. Tayyibe Işıl Doğan, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Cihan Öner ve Arş. Gör. Gülden Günay Bulut’un da eşlik ettiği ve iki gün boyunca söyleşilerden konserlere, seminerlerden defileye kadar pek çok etkinliğin gerçekleştirildiği tanıtım günlerine katılan öğrenciler, program kapsamında Kayseri Büyükşehir İtfaiyesi, AFAD, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün yanı sıra T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Savunma Sanayii Başkanlığı, TÜBİTAK, TRT gibi birçok kurum tarafından kurulan stantları gezme ve inceleme imkanı buldu. 

NEVÜ öğrencileri ayrıca Teknopark Bilim Söyleşisi, Turkovac Aşı Söyleşisi, Halk Oyunları Gösterisi ve Müzik Dinletisi gibi birçok etkinliğe katıldı.