TDV 38. Kitabevi’ni NEVÜ Damat İbrahim Paşa Kampüsü’nde açtı. NEVÜ Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi’nde yapılan açılışa, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz, il protokol üyeleri, NEVÜ akademik ve idari personeli, öğrenciler ve Nevşehir halkı katıldı.

TDV Kitabevi’nin açılmasından bir kitapsever olarak mutluluk duyduğunu dile getiren NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “Kampüsümüzde böyle bir kitapevi olmasını hem öğrencilerimiz hem de Nevşehir’imiz için önemli buluyorum. TDV Kitabevi’nin her yaş grubundan kitapseverlerin uğrak yeri olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

NEVÜ’LÜLERE İNDİRİMLİ KİTAP

TDV'nin nezih eserlerinin yanı sıra "Türk Edebiyatı", "Dünya Edebiyatı", "Kişisel Gelişim ve Psikoloji", "Araştırma İnceleme", "Popüler ve Güncel" yayınlara da yer veren TDV Nevşehir Kitabevi, hafta içi ve cumartesi günleri 10.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet verecek. NEVÜ’nün çeşitli bölümlerinde okutulan ders kitaplarının satışını da yapacak olan Kitabevi, NEVÜ’lü akademisyen ve öğrencilerine değişen oranlarda indirim de sağlayacak.