NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından İşletme Yönetimi II dersi kapsamında Doç. Dr. Ferda Üstün ve Arş. Gör. Dr. Ömer Serkan Gülal tarafından öğrencilerin katılımıyla Suhan Groups Hotels Suhan Cappadocia’ya teknik gezi gerçekleştirildi.

Gezi kapsamında “Doğanın ve konforun mükemmel harmonisiyle ‘Suhan Hotels’ rahatlığıyla sizi dinlendireceğiz” mottosu ile hizmetlerine devam eden Suhan Cappadocia’nın İnsan Kaynakları ve Finans Departmanı sorumlusu olan Asiye Ballan ile söyleşi yapıldı.

Bugünün ve geleceğin en önemli sektörü olan turizmin nitelikli insan kaynağı ile fark yaratmaya devam edeceği vurgulanan söyleşide  insan kaynakları ve finans departmanlarının fonksiyonları, insan kaynakları ve finans yöneticilerinin sahada ne tür işler yaptıkları, hangi görev ve sorumlulukları üstlendikleri üzerine bilgilendirme yapıldı. 

Teknik geziye katılan öğrenciler, geleceğin yöneticilerinin saha ile buluşmasına yardımcı olan Doç. Dr. Ferda Üstün, Arş. Gör. Dr. Ömer Serkan Gülal ile Asiye Ballan ve Suhan Cappadocia personeline teşekkür etti.