NUZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Becit İşçitürk, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Kadir Aba ve Öğr. Gör. Mehmet Kırtay ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış Eriçok ve Tarih Bölümü Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hüseyin Kalemli'nin  katıldığı toplantıda 5i ("Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi", "Türk Dili","Yabancı Dil" ve "İş Sağlığı ve Güvenliği") derslerinin uzaktan eğitimle yürütülmesine ilişkin görüş alışverişinde de bulunuldu.

YOBÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney'in, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezlerine ilişkin kalite ve akreditasyon süreçleri, uzaktan eğitimde eğiticilerin eğitimi uygulamaları, derslerin nasıl daha etkili ve verimli olabileceği üzerine tecrübe aktarımında bulunduğu toplantıda YOBÜ UZEM müdürü Dr. Can Meşe sistemleri ile ilgili bir sunum yaparak bu dönemde yaptıkları uzaktan eğitim uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Toplantı, NEVÜ-NUZEM ile YOBÜ-UZEM arasındaki işbirliği çalışmalarının  artarak devam etmesi yönünde yapılan heyetler arası çalışmaların ardından sona erdi.