Gençlik ve Spor Bakanlığınca gençlerin sportif faaliyetlerde bulunması amacıyla yatırım programı kapsamına alınarak ihalesi tamamlanan Ürgüp Millet Bahçesi 1. Etap Spor Kompleksi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temel ama töreni yapıldı.

Temel atma törenine, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmaların ve edilen duaların ardından protokol üyeleri katılımcılar eşliğinde, ‘Ürgüp Millet Bahçesi 1. Etap Spor Kompleksi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun temelini atarak hayırlı olması temennisinde bulundu.