Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen Gençlik ve Spor Bakanlığı Nevşehir Yatırımları Protokol Töreni’ne AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, İl Genel Meclis Üyesi Metin Vural ve belediye meclis üyeleri ile AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle katıldı.

Törende Acıgöl’e yapılacak olan açık portatif havuz, basketbol ve voleybol sahası ve kapalı halı sahadan oluşan 3 adet yatırımla ilgili protokolü Belediye Bakanı Ercan Ertaş imzaladı.

Başkan Ertaş; “Yüzde 100 Bakanlık hibe desteğiyle ilçemize kazandırmış olduğumuz yatırımlarımız için desteklerini hiç esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın İnci Sezer Becel’e, AK Parti İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran’a, AK Parti Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye, İlçe Başkanımız Ramazan Gül’e teşekkür ediyoruz. Yapılacak olan bu yatırımlar ilçemize, vatandaşlarımıza ve gençliğimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.