21:58 Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için "görevde yükselme" atama sonuçları açıklandı.

19:03 Nevşehir Haber

Cuma namazını Lale Sanayi Sitesi’nde bulunan Lale Camii’nde kılan Belediye Başkanı Rasim Arı, sanayi esnafı ile bir araya geldi.

17:36 Yaşam

Nevşehir genelinde bugün 2 kişi hayatını kaybetti.

17:33 Dünya

Geçtiğimiz günlerde Cenevre Üniversitesi Profesörü Profesör Abdeljalil Akkari,  El-Farabi Kazak Milli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Fakültesi'nde Diplomatik Tercüme Bölüm Başkanı, Profesör Almash Seydikenova ile birlikte “İNSAN VE SOSYAL BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA YAYINLARI” adlı uluslararası bir seminer düzenledi.”

17:23 Nevşehir Haber

AK Parti Nevşehir yönetimi, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan’ı ziyaret etti.

17:19 Yaşam

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün beraberinde parti teşkilatı ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

17:09 Nevşehir Haber

İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde çeşitli ülkelerden aktivistlerin katıldığı Özgürlük Filosu, Gazze Limanına demirlemek için yola çıkmaya hazırlanıyor.

17:00 Nevşehir Haber

Nevşehir'de bugün neler oldu? 60 saniyede gündemi takip et.

16:39 Nevşehir Haber

Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, Nevşehir’e yapılacak olan DSİ Şube Müdürlüğü için bölgede incelemede bulundu.

16:33 Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu işbirliğiyle yapılan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Nevşehir’de düzenlendi.