Seçim çalışmaları kapsamında gazetecilerle bir araya gelen Başkan Kemikkıran, ilçe ve belde adaylarının süreçleri ile ilgili konuştu.

 “ÇOK TİTİZ BİR ÇALIŞMA VAR”

Aday belirlemede çok titiz bir çalışma olduğunu, birçok unsur olduğunu söyleyen Kemikkıran, “Malumunuz teşkilat temayülleriyle başlayan bir süreç. Sonrasında anket çalışmaları, daha sonra saha taramaları, sonra buradaki heyetin Cumhurbaşkanımız tarafından kabulüyle genel merkezde istişareler ve geçtiğimiz hafta itibariyle çarşamba günü yine heyet olarak genel merkezde Sayın Efkan Ala’nın başkanlığındaki komisyonda istişarelerimizi yaptık.  Artık bundan sonraki süreç tamamen genel merkezimizin iradesinde. Ay sonu gibi işaret ediliyordu ama yine bekliyoruz. 20 Şubat listelerin YSK’ya verileceği en son tarih.” diye konuştu

“ORGANİZE TEŞKİLAT VE MOTİVE TEŞKİLAT HER NOKTAYA ULAŞIR”

14 Mayıs seçimlerinin YSK'ya listelerin verilme tarihinin 9 Nisan Pazar olduğunu da hatırlatan Başkan Kemikkıran, “Arkasından 11 Nisan Salı günü aday tanıtım toplantısı Ankara Arena'da ve 12 Nisan Salı günü seçim startı vermiştik. Dolayısıyla 31 gün süren bir propaganda dönemi, seçim çalışma dönemi vardı.” dedi.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Kaim mazbatasını aldı Hacıbektaş Belediye Başkanı Kaim mazbatasını aldı

31 Mart seçimleri için uzun bir zaman olduğunu belirten Kemikkıran, “Milletimizin için en uygun, en yüksek oy alacak, en fazla teveccüh gösterilen, en iyi hizmet edecek, en doğru adayı tespit etmek için tüm teşkilatlar ve genel merkezimiz büyük bir hassasiyetle çalışıyor. Dolayısıyla biz de süreci birlikte bekliyoruz. Artık çok uzun bir zaman kalmadı ama şuna hiç endişe etmeyin. Öyle güçlü bir organizasyonumuz var, öyle güçlü bir teşkilatımız var ki 14 Mayıs seçimlerinde de 31 gün sürede gitmediğimiz nokta kalmadı ki o bir genel seçimdi.  Tüm köyler, tüm beldeler dâhil. Dolayısıyla önümüzdeki 63 günde bugün itibariyle söylüyorum. Allah'ın izniyle bu organize teşkilat, bu motive teşkilat her noktaya ulaşır. Tabii insanoğlu aceleci bir an önce olsun, bir an önce bitsin diyor. Ama bu işin bazı teamülleri var. Titizlikle çalışma var bir kez daha ifade ediyorum. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde artık bunların da tebliğ edileceğini düşünüyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

Editör: İsmail Irmak