AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ile Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Savran, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’deki gazetecilerle bir araya geldi.

Kemikkıran: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimizdir” Kemikkıran: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimizdir”

Nems Cafe Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Kemikkıran, seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Nevşehir’de 20 yıldır süren AK Parti belediyeciliğinin aynı şekilde devam edeceğini kaydeden Kemikkıran, “İnşallah 20 yıldır devam ettiği gibi aynı şekliyle 31 Mart'ta da AK Parti belediyeciliğini tekrar şehrimizde devam ettireceğiz. Bunun inancı ve kararlılığıyla çalışmalarımıza start verdik. İnşallah hem değerli milletvekillerimiz, hem tüm teşkilat kademelerimizle beraber büyük bir inanç, kararlılık ve motivasyonla çalışmalarımızı yapacağız. Milletimizin de teveccühüyle bir kez daha 31 Mart'ta zafere ulaşacağımızı inancımız tam. Seçimin güzel bir demokrasi yarışı içerisinde geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Editör: İsmail Irmak