AK Parti’nin İl Genel Meclis Başkan adayı belli oldu AK Parti’nin İl Genel Meclis Başkan adayı belli oldu

Ortaya koyduğu vizyon çalışmalar ve başarılı projeleri ile Nevşehir’in en çok çalışan belediye başkanlarından olan Osman Süslü gövde gösterisi yapmaya devam ediyor.

Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün, AK Parti Uçhisar Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek Uçhisar halkına hitap etti.

AK Parti il ve ilçe teşkilatlarının da hazır bulunduğu ziyarette Sağlık Bakan Yardımcısı Yılmaz ve Nevşehir Milletvekilleri Çalışkan ile Özgün, Uçhisar halkına yapılacak olan projeleri ve çalışmaları anlatarak, destek istedi.

Ortaya koyduğu vizyon projelerle Uçhisar kasabasına çağ atlatan Süslü, ziyaret ve desteklerinden dolayı Bakan Yardımcısı Yılmaz, Milletvekilleri Çalışkan ve Özgün ile AK Parti teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Başkan Süslü, “Vatandaşların mutluluğu ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi" ilkesi çerçevesinde "Gerçek belediyecilik" markası üzerine inşa ederek siyasi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz samimi ve gönülden çalışıyoruz.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ