Çanakkale’de büyük imkânsızlıklar içinde verilen bu çetin mücadele, milletimizin bağımsızlığı için gerektiğinde neler yapabileceği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan sunumlarla gösterildi.

Atalarının tarihin her evresinde yaptığı gibi barışı, adaleti ilke edinmiş, anlayışla, sevecenlikle yaşayan, paylaşmayı bilen Altınyıldız İlköğretim Kurumunun öğrencileri Çanakkale’de destan yazan atalarının önünde bir kez daha saygı ve minnetle eğildiler ve şükranlarını ilettiler.

Çanakkale Zaferinin 109. Yılı kutlama programı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından istiklal marşı, zeybek gösterisi, tiyatro, oratoryo ve video gösterimi koro eşliğinde türkülerle sona erdi.

‘Mihenk Taşları’ bu akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek ‘Mihenk Taşları’ bu akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek

Programda emeği geçen Türkçe Öğretmeni Zeliha Uğurlu ve 6. Sınıf öğretmenlerine, branş öğretmenlerine, öğrencilere ve onlara vatan millet sevgisini aşılayan değerli velilere teşekkür edildi. Whatsapp Image 2024 03 18 At 11.42.33 (1)

Kaynak: BÜLTEN