Türkiye Okul Spor Federasyonunun düzenlediği 2023-2024 yılı Okullar Arası Voleybol Turnuvası grup müsabakalarında Simya Koleji ile final maçı oynayan Altınyıldız Koleji lise kız voleybol takımı maçı 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Seyrani İpek, Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç, Altınyıldız Koleji Müdür Yardımcıları Fatma Bul ve Mustafa Küpeli maçı tribünden izledi.

Final maçı sonrası değerlendirme yapan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç yaptığı açıklamada “Harika bir oyun sergileyerek şimdiye kadar olduğu gibi final maçında da rakibini 3-0 yenerek şampiyon okulumuza şampiyonluk kupasını getiren değerli öğrencilerimizi ve onları yetiştiren Beden Eğitimi Öğretmenleri Furkan Açıkgöz ve Serkan Demir’i tebrik eder, yıldız takımımızın grup maçlarında başarılarının devamını dilerim.” diye konuştu.

Futbol turnuvasının şampiyonu Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Futbol turnuvasının şampiyonu Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

1-8249-454-1886-123

Kaynak: HABER MERKEZİ