Son 5 yıldan sanattan kültüre, eğitimden spora, bilimden teknolojiye birçok farklı alanda gençlerin gelişimine büyük katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunan Pursaklar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile gençleri, Gençlik Kampı organizasyonlarına yollamaya devam ediyor.

“ÖĞRENCİMİZİ GÜZEL ÜLKEMİZİN FARKLI İLLERİNDE KAMPA YOLLAMAYA DEVAM EDİYORUZ’’

Sağanak yağış ulaşımı felç etti Sağanak yağış ulaşımı felç etti

Yaz-kış fark etmeksizin gençleri Gençlik Kamplarına uğurlamaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘14-18 yaş genç erkekleri, Nevşehir Kapadokya’ya uğurladık. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yürüttüğümüz proje kapsamında çok sayıda kız ve erkek öğrencimizi güzel ülkemizin farklı illerinde kampa yollamaya devam ediyoruz. Okul stresi ve günlük streslerden biraz olsun uzaklaşarak, keyifli vakit geçirecekler. Aileler ile birlikte tek duamız sağ salim, neşe içinde gidip gelsinler.’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi, Nevşehir Kapadokya Gençlik Kampına giden 14-18 yaş aralığındaki genç erkekler, doğanın güzelliklerini yerinde görebilmeleri imkânını bulurken, birçok tarihi alanı yakından görme ve tanıma fırsatı bulacak.

Kaynak: İHA