İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Nevşehir’de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapmış olduğu çalışmalarda;

Karasoku Mahallesi Kırpıkçı Sokakta bir ikamette; “Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Tehdit, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması” olayı ile ilgili devam eden soruşturma kapsamında yapılan aramada; 1 adet av tüfeği, 50 adet tüfek fişeği, uyuşturucu madde kullanımına yarayan bardak şekline getirilmiş aparat ve alüminyum folyoya sarılı 0,41 gram toz esrar maddesi, 4 adet metal bilye ve sahte nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli A.C. ve C.M. isimli şahıslar hakkında “Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak” suçundan yasal işlem yapıldı.

Kapucubaşı Mahallesi 1. Işıksaçan Sokak üzerinde durumundan şüphelenilen bir araç ve içerisinde bulunan A.A. ve M.M. isimli şahıslar üzerinde yapılan aramada aracın arka sağ koltuğunda hint keneviri ve ruhsatsız pompalı av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında “2313 Sayılı Uyuşturucu Madde Murakabesi Hakkında Kanuna Muhalefet etmek ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun Muhalefet Etmek” suçundan yasal işlem yapıldı.