Ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazlarıyla sadece Nevşehir değil tüm Türkiye'nin gururu olan Assuva Savunma Sanayii Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ, Başkan Ömer Eren'e Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterinde bulunan, terör unsurlarının tespitinde ve deprem, sel, çığ gibi felaketlerde aktif şekilde kullanılan Assuva Sanayi olarak tamamen yerli yapım ile üretilen termal görüntülü arama cihazı hakkında bilgiler verdi.

Remzi Başbuğ, AR-GE ve inovasyonlarıyla ürettikleri nitelikli, kaliteli cihazlarıyla dünyada markalaştıklarını kaydederek, “Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyoruz. Ülkemize katma değer sağlıyoruz. İhracat devi Çin dahil yaklaşık 30 ülkeye ihracat yapıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Eren’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı Başkan Eren’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Eren, "Assuva Group Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ kardeşimizi belediyemizde misafir ediyoruz. Nazik ziyaretleri ile Savunma sanayimize yapmış olduğu önemli katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Ev sahipliği için teşekkür eden Başbuğ da, "Başkan Ömer Eren'e başarı dileğinde bulunarak, her zaman Göreme'mizin yanındayız." dedi.

Ziyaret günün anısına Eren'in Remzi Başbuğ'a hediye takdimi ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ