AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesini ziyaret etti.

Milletvekili Açıkgöz'e Özkonak ziyaretinde AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, AK Parti Özkonak Belde Başkanı Nuri Özkan, Özkonak Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Macit, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi ve İl Genel Meclis üyesi adayları eşlik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bir araya geldiği Özkonaklı bayanlara karanfil hediye etti.

Milletvekili Açıkgöz; “Özkonak Beldemizdeyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Anadolu’muzun eli öpülesi fedakar kadınlarıyla bir aradayız. 17 yıldır kadınlarımızın toplumdaki yeri ve önemi için gayret gösteren AK kadrolar her zaman sizlerin yanındadır, olmaya da devam edecektir. 2023 hedeflerimize kararlılıkla yürürken, başımızın tacı olan kadınlarımızı her alanda daha ileriye taşımakta kararlıyız” dedi.