Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri, 10 Kasın Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında okul önündeki Atatürk büstüne çiçek bıraktı.

Öğrenciler, yapılan törende duygulu anlar yaşadı.

Bahçeşehir Koleji yönetiminden günün anlam ve önemine binaen yapılan açıklamada, “Büyük kurtarıcımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sevgili başöğretmenim, Selanik’te açılan bir çift mavi göz bizlere ışık, rehber ve ilham oldu. Vatan ve millet sevdamız bir çift mavi gözle başladı. Nevşehir’den minik yüreklerle manevi huzuruna geldik.

Çocuklarımızı bizlere açtığın yolda, gösterdiğin hedefe doğru ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak başta üretken birer yurttaş olmak üzere; çağdaş, yenilikçi, çözüm üreten, sorgulayan, çalışkan, vatanını ve milletini seven, zorluklara karşı yılmayan yılmaz bekçiler olarak yetiştiriyoruz.

NESİAD Tarım ve Gıda Kurulu Komitesi nisan ayı toplantısı yapıldı NESİAD Tarım ve Gıda Kurulu Komitesi nisan ayı toplantısı yapıldı

Bizler biliyoruz ki çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar her alanda kaybetmeye mahkumdurlar. Bizler emanetin olan Türkiye Cumhuriyeti’ne her zamanki gibi gönülden sahip çıkarak, sana layık bir millet olmaya devam edeceğiz.” denildi.

2-3931-838

Kaynak: HABER MERKEZİ