Başkan Arı’nın işyeri açılışında çocuklarla keyifli anları Başkan Arı’nın işyeri açılışında çocuklarla keyifli anları

Toplu taşıma ücretlerine zam yapılarak bugünden itibaren geçerli olmak üzere tam ücret 17 TL, öğrenci ücreti ise 13 TL olarak belirlenmişti.

Bu zamların ardından vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Başkan Arı, ücretlerin yeniden değerlendirildiğini tam ücretin 15.50 TL öğrenci ücretlerinin ise 11 TL olduğunu belirtti.

Başkan Arı sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak, “Özel halk otobüsleri ücretlerine bir zam geldi. Bu zammın üzerine çok sayıda hemşehrim Nevşehir Belediye Başkanı olarak sizin bir sözcünüz olarak taleplerini ileterek bu zammın yüksek olduğunu ve müdahale etmem gerektiğini ifade ettiniz Bunun üzerine ilgili tarafları bugün belediyemize davet ederek bu zammın yüksek olduğunu buna karşı belediyemizin de atması gereken adımlar olduğunu kendilerine ilettik. Sonuçta ortak bir noktada buluşarak yapılan zammı 15,50 TL olmak üzere öğrenci zammı ise 11 TL olmak üzere yeniden bir mutabakata vardık. Bu mutabakat için kendilerine teşekkür ediyorum gösterdikleri hassasiyet için ve gerçekten ülkemiz ekonomik olarak ciddi bir sıkıntı çekerken halkımız ciddi bir ekonomik darlık içerisindeyken bu zammın bir nebze olsun aşağıya gelmesi inşallah hemşirelerimize bir nefes aldıracak hem konunun tarafları hem de belediyemiz ortak bir noktada buluşarak gereğini yapmışlardır.” İfadelerine yer  verdi.

Muhabir: MEHMET GÜNAY