Nevşehir Belediyespor As Başkan ve basın sözcüsü Caner Demir, Nar’da bulunan kulüp tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelerek takımın durumu ve diğer konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

“ŞU ANDA DA BİR SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALADIK”

Eski başkan yenilgi sonrası gözyaşlarını tutamadı Eski başkan yenilgi sonrası gözyaşlarını tutamadı

Başkan Demir, bünyelerine Suvermez Kapadokyaspor takımını BAL liginde de pilot takım olarak aldıklarını söyledi.

Altyapıdaki oyuncuları A takımda oynatıp bir kısmını Suvermez Kapadokyaspor’a transfer ettiklerini belirten Demir, “Bugüne kadar 17 tane topçu gönderdik. Kulübümüze 14 tane topçu aldık. Altyapıdan gelen çocukların 2’sini A takıma aldık. Zaten Nevşehirli çocuğumuz Metin Polat'ı transfer ettik başka bir yerden.  Genç çocuğumuz 2008’li onu profesyonel yaptık altyapımızdan. İsmail Yurdu'yla Furkan Finans'ı da BAL takımına gönderdik. BAL takımına da 7 tane transfer yaptık eski kadroyla birlikte. Onlar da şu anda hazır. Burada Sayın Mehmet Başkan'a teşekkür ediyorum. TÜİK binasını bize verdi ve kulübümüze iyi bir destek sağladı. Şu anda da bir sponsorluk anlaşması imzaladık. Nevşehir Belediyespor ve belediye ile. Kamp masallarımızı karşıladı Mehmet Savran projelerimizde zaten hepsine bizi de aradı teşekkür etti. Projelerimize sonuna kadar devam ediyoruz.dedi.

“CEZAYİ İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK”

Teknik hoca ile yollarını ayırdıklarını aktaran Demir, “Teknik direktörümüz İbrahim Cezayir'le yollarımızı ayırdık. Anlaşmak üzereyiz. Bundan sonra yeni bir hocayla yolumuza devam edeceğiz. Görüşmeler başladı.” dedi

“FUTBOLCULARIN PRİMLERİNİ DAĞITTIK”

Nevşehir Belediyespor’un şu anda 16 puanı olduğunu da hatırlatan Demir, “İnşallah Bursa Yıldırım maçını iyi hazırlanıyoruz. Futbolcuların primlerini dağıttık. 2 maçtan yarım kalan primler eksikleri vardı. Zaten transferlere gelen ödemelerin hepsi yapıldı.  İçerideki futbolcuların taksitlerini de yatırdık.” diye konuştu.

“NEVŞEHİR BELEDİYESPOR’U HAK ETTİĞİ YERLERE GETİRECEĞİZ”

İyi bir ivme yakaladıklarına da değinen Demir, “İnşallah bu çıkışımızı devam ettireceğiz ve Nevşehir Belediyespor’u hak ettiği yerlere getireceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Zaten taşın altına elimizi koyduğumuzda Nevşehir Belediyespor’da  3 puan vardı. Şu anda Nevşehir Belediyespor'un 16 puanı var. Biz bu takımın küme düşeceğini hiç düşünmediğim için 8 milyona yakın para harcadık ve harcamaya devam ediyoruz.”  İfadelerine yer verdi.

“KULÜBÜMÜZÜN KAPISI HERKESE AÇIK”

Ekiplerinin iyi olduğunu kaydeden Demir konuşmasına şöyle devam etti, “25 yıllık bir tecrübeli menajerimiz var. Taner Başkan'ın siyasi yöndeki aktiviteleri, görüşmeler iyi. Sponsorlar da başladı. Ufak tefek oluyorlar. Zaten sayfamızdan isimleri de duyuracağız. Yani kulübümüzün kapısı herkese açık. Burası Nevşehir Belediyespor Kulübü. Bizim içimizde ukde kalmıştı Nevşehir'in çocuklarına sahip çıkılmadığı için. İlk defa Nevşehir tarihinde böyle bir proje yapılıyor. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Biz projenin sonuna kadar da arkasındayız. Siyasiler de arkasında. Sayın valimiz de gerekli desteği sağlayacak. Yani Nevşehir Belediyespor’un daha iyi yerlere geleceğini, bu ivmemizi, bu yürüyüşümüzü bozmadık.”

Muhabir: MEHMET GÜNAY