31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde AK Parti’nin Nevşehir ilçe ve belde adayları belli olurken, görevdeki bazı belediye başkanları yeniden aday gösterilmedi.

Çat Belediye Başkanlığı için partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyen İbrahim Ertürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisi ve destekçilerine teşekkür ederek, AK Parti Çat Belediye başkan adayı gösterilen Hüseyin Çetinkaya’ya başarılar diledi.

Ertürk, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerim, 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerinde partimize ve bize göstermiş olduğunuz teveccüh ile Rabbim o tarihten beri gece gündüz demeden kıt imkanlar ile sizlere hizmet etmeyi bize nasip etti, 31 Mart 2024 tarihine kadar da aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.

AK Parti’nin İl Genel Meclis Başkan adayı belli oldu AK Parti’nin İl Genel Meclis Başkan adayı belli oldu

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimi için AK Parti Genel Merkezimiz tarafından kasabamızdan partimizin adayı olarak Hüseyin Çetinkaya arkadaşımız gösterilmiştir. Kendisine başarılar diliyorum. Aday adaylığımız sürecinde kasabamızda yapılan telefon anketlerinde ve yüz yüze yapılan anketlerde şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alakalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.

Görevi devraldığımız ilk günden beri sizlere hizmet noktasında desteklerini esirgemeyen öncelikle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, özellikle Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza ve Belediye Personellerimize de çok teşekkür ederim. Ayrıca, zahmet edip evime kadar gelen, telefon açarak veya mesaj göndererek hal hatır soran tüm dost, akraba ve hemşehrilerimize de çok teşekkür ederim.”

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR