Bir istifa daha geldi Bir istifa daha geldi

Teşkilat Toplantısı, Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonunda Kandemir başkanlığında AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe belediye başkanları ve AK Parti ilçe başkanlarının katılımı ile yapıldı.

WhatsApp Image 2023-11-22 at 20.38.32 (2)

Başkan Kemikkıran toplantıya katılan Kandemir’e teşkilat adına teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

Kemikkıran, “Başta saygıdeğer Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızdan aldığımız düstur ve örnekler ve siz değerli büyüklerimizin bizlere göstereceği hedeflerle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada inşallah bu motive bu dinç bu diri teşkilatla önümüzdeki zorlu bir seçim daha bizi bekliyor. İnşallah 31 Mart 2024’te de sizlere ve cumhurbaşkanımıza layık bir tabloyu hep beraber ortaya çıkaracağız” diye konuştu.

“BİZİM TEŞKİLATLARIMIZ SEÇİMLERDEN SEÇİME MÜCADELE EDEN TEŞKİLAT DEĞİL”

Kandemir Nevşehir’in, AK Parti’nin son seçimlerde de ondan evvelki seçimlerde de hep arkasında durduğunu ve desteklediğini söyledi.

Nevşehir’in, Cumhurbaşkanı ve partinin hep yanında bulunduğunu  da aktaran Kandemir, “Onun için seviyoruz burayı. Nevşehir bizim için bir başka güzel. Nevşehirli hemşehrilerimiz başka değer. Her bize yüklenen sorumluluk beraberinde aslında ne kadar çok hizmet etmemiz gerektiğini hatırlatıyor bize. Bizim teşkilatlarımız seçimlerden seçime mücadele eden teşkilat değil. İnanıyorum ki tabi bu yerel seçimde de inşallah her günü seçimmiş gibi çalışan bu yerel seçimde de milletin huzuruna çıktığında inşallah güzel bir neticeyle ayrılacak. Nevşehir bizim AK Parti belediyeciliğimizin bayrağının dalgalandığı şehirlerimizden bir tanesidir.” diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.

WhatsApp Image 2023-11-22 at 20.38.32WhatsApp Image 2023-11-22 at 20.38.32 (3)

Kaynak: MEHMET GÜNAY