Özel Lara Koleji annelere yönelik ?Dart Turnuvası ve Spor Oyunları? düzenledi. Hafta sonunu bayanların zevkli ve eğlenceli bir şekil de geçirebilmeleri için bayanlara yönelik yapılan ?Geleneksel Anneler Arası Dart Turnuvası (Hedef Vurmaca) ve Spor Oyunları?na bayan velilerin katılımı yoğundu.

Okulun spor salonunda yapılan ev hanımları ve birçok meslek grubuna sahip bayanların katıldığı turnuva ve yarışmalar hayli çekişmeli geçti.

Katılımın yoğun olduğu turnuvada Münire Oğuz yarışmanın birincisi olurken, ikinci Safiye Geçici, üçüncü ise Dilek Özçelik o
ldu.

Yarışmadan sonra turnuvaya katılan tüm bayanlara açık büfe ikram edilirken, arkasından da ödül törenine geçildi.

Geleneksel olarak düzenlenen dart turnuvasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.

Program içerisinde veliler arası halat çekme, koca ayak, yoğurt yeme, sandalye kapmaca ve bisküvi yeme gibi yapılan yarışmalarda oldukça eğlenceli dakikalar yaşandı.

Programı izlemeye gelen velilere de yapılan çekilişlerle çeşitli sürpriz hediyeler verildi.


Lara Koleji velilerinden Makbule Güler,?Nevşehir?de bayanlarımızın sosyal faaliyetleri kısıtlı. Bayanlarımızın da hafta sonlarını eğlenceli ve amacı olan bir aktivite ile geçirmelerini arzu ediyoruz.

Okulumuz velilere yönelik çok güzel faaliyetler yapıyor. Bu gün de yine bayanlarımıza yönelik dart turnuvası düzenlendi.

Bizlere böyle bir gün yaşattıklarından dolayı Lara Koleji idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvada başarı gösteren bayanlarımızı tebrik ediyorum? şeklinde konuştu.
Haber: Erdal Kesici