Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve tasavvuf dinletisinin yer alacağı programda Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu, "Ramazan Medeniyeti ve Kadir Gecesi" üzerine sohbet edecek.

Kadir Gecesi programı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Burada hayırsever vatandaşların katkıları ile kurulacak olan iftar sofrasında oruçların açılmasıyla başlayacak olan etkinliklerde, ilk olarak Kur’an-ı Kerim Tilaveti yer alacak.

Kadir Gecesinin maneviyatını doyasıya ve bir arada yaşamak adına düzenlenen programda daha sonra tasavvuf dinletisi gerçekleştirilecek. Çeşitli ilahilerin seslendirileceği etkinliklerin bu akşamki konuğu ise Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu olacak. Ünlü Yazar Vakkasoğlu, gecede , "Ramazan Medeniyeti ve Kadir Gecesi" üzerine Nevşehirliler ile sohbet edecek.

Program süresince Nevşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara şerbet ve kandil simidi ikramında bulunulacak.

Vatandaşların Kadir Gecesini kutlayarak programa davet eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı: “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin coşkusunu halkımızla birlikte yaşamak istiyoruz. Gecenin anlam ve önemini anlatan ilahi, ezgi ve sohbetlerle gerçekleştireceğimiz programa tüm hemşehrilerimi davet ediyorum" dedi.