Nevşehir Belediye Başkanı Seçen Polislerle Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  il merkezindeki Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi´nde görev yapan polis merkezi yönetici ve memurlarıyla bayramlaştı.

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay´ın da hazır bulunduğu bayramlaşmada, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, halkın huzurlu bir şekilde yaşamaları için gece gündüz demeden çalışan, vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı girişilen her türlü saldırılara karşı canını hiç çekinmeden bu vatan ve millet için veren tüm emniyet personelinin üstün bir başarı ortaya koyduğunu söyledi. Belediye Başkanı Seçen, Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi´nde görev yapan polis merkezi yönetici ve polis memurlarıyla bayramlaştı.

Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi´ndeki bayramlaşmada çeşitli ikramlarda yapıldı.

/images/haberler/resimler/2018-6/18/1059119251545.jpg

Seçen Nevşehir Valiliği Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´nde Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Ürgüp Yolu üzerinde bulunan Nevşehir Valiliği Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde merkez yöneticileri ve merkezde eğitim gören öğrenciler ile bayramlaştı.

Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener´inde hazır bulunduğu bayramlaşmada, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  merkez yöneticilerinin yanı sıra, merkez çalışanları ve merkezden yararlananlarla sohbet ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Vali Aktaş, Belediye Başkanı Seçen daha sonra merkez yöneticileri,  çalışanları ve merkezden yararlanan öğrencilerle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

/images/haberler/resimler/2018-6/18/1059221282889.jpg

Seçen Huzurevinde Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir´in Hacıbektaş İlçesinde bulunan Rifat Kartal Huzurevinde kalan yaşlıların elini öperek onlarla bayramlaştı.

Rifat Kartal Huzurevi Müdürü Mustafa Okgerman ´ın da eşlik ettiği ziyarette Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, yaşlıların elini öperek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Seçen, bir süre yaşlılarla da sohbet ederek hayır dualarını diledi.

/images/haberler/resimler/2018-6/18/1059321751998.jpg

Belediye Başkanı Seçen Hacı Bektaş Veli Dergahı´nı Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Hacı Bektaş Veli Müzesi içerisinde yer alan Hacı Bektaş Veli hazretlerinin türbesini de ziyaret ederek dua etti.

Ramazan Bayramı nedeniyle, Nevşehir´in Hacıbektaş ilçesindeki Rifat Kartal Huzur Evi´nde bulunan yaşlıların elini öperek Ramazan Bayramlarını tebrik eden Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, ilçedeki Hacı Bektaş Veli Müzesi içerisindeki, Aslanlı Çeşme´den su içti. Seçen daha sonra Hacı Bektaş Veli Hazretlerinin Türbesi´ne geçerek ziyaret amacıyla türbede bulunan vatandaşlarla da bir süre sohbet yaptı.

Belediye Başkanı Seçen daha sonra, 13. Yüzyılda Anadolu´nun Müslümanlaşması ve Türkleşmesinde en önemli şahsiyetlerden biri olan ve yaşadığı yüzyılın en önemli gönül insanlarından biri de olan Hacı Bektaş Veli´nin Türbesini ziyaret ederek dua etti.