Bülent Aksoy, sosyal medya hesabından bir seçim mesajı yayımladı.

Mesajında seçimi kazanan CHP adayı Taner İnce’yi tebrik eden Aksoy, belediye başkanlığında çalıştığı personellere ve seçim sürecindeki destekçilerine de teşekkür etti.

Bülent Aksoy, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “2019 yılında sevdamız Derinkuyu diyerek çıktığımız bu yolda Kıymetli hemşehrilerimizin teveccühü ile Derinkuyu Belediye Başkanı seçildim.

5 yıllık görev sürecimde doğalgazı, TOKİ, sanayi sitesi, nakliyeciler sitesi, taziye evi, içme suyu şebekesi, taşkın koruma kanalı, spor kompleksi ve sayamadığım diğer hizmetleri yaptık. Hizmetin en iyisini yapmak için de var gücümüzle çalıştık.

Bu süreçte her daim yanımda olan beraber çalıştığımız belediye meclis üyelerimize ayrıca yakınlarıma, ekibime ve tüm dostlarım başta olmak üzere, siz kıymetli hemşehrilerime, belediye çalışanlarımıza teşekkür eder, haklarını helal etmelerini dilerim.

Seçimleri kazanan Sayın Taner İnce’yi tebrik ediyorum. Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi adayı Sayın Yusuf Gemici’ye de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Derinkuyu’da CHP adayı Taner İnce başkan seçildi Derinkuyu’da CHP adayı Taner İnce başkan seçildi

Bizi diğerlerinden ayıran milletin iradesine duyduğumuz derin saygı ve hürmettir.

Her ne kadar birçok seçimde aynı tavrı göremesek de, biz bize yakışanı yaparız. Herkes hak ettiğini yaşar. Dün gece ikametime gelerek şahsiyetsiz ve kişiliksiz insanların yaptıklarını da ayrıca kınıyor ve sessiz kalmayacağımızı da ifade etmek istiyorum. Kazananın Derinkuyu olması dileğiyle hepinize saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR