Nevşehir Tabipler Odası yönetimi belli oldu Nevşehir Tabipler Odası yönetimi belli oldu

Milletvekili Çalışkan,  Ayşe Hümaşah Sultan Öğrenci Yurduna ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Yurt yöneticileri ve öğrencilerle istişarede eden Çalışkan, Gençlik ve Spor Bakanlığının Nevşehir'deki yurtlarda özveri ile çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Milletvekili Çalışkan ziyaret ve incelemeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Dün asansörde problem yaşanıldığı iddia edilen Ayşe Hümaşah Sultan Öğrenci Yurdumuzu ziyaret ederek yurt yöneticilerimizle ve öğrencilerimizle istişarede bulundum. Bizzat yerinde ettiğim müşahedeye ve yurt yöneticilerimizden aldığım bilgiye göre asansörlerimizin 'zamanında', düzenli bir şekilde teknik bakımları yapılıyor ve mavi etiketi de 14/07/2024'e kadar geçerli. Bahse konu edildiği gibi herhangi bir asansör düşmesi de söz konusu değil. Bu ve bunun gibi, oluşabilecek her türlü durum için yöneticilerimiz tedbirlerini ve önlemlerini almış durumdalar. Önceliğimiz öğrenci kardeşlerimizin güvenliği, sağlığı ve konforu.

Türkiye'mizin tamamında 81 il, 260 ilçede 830 yurdumuzda toplam 955 bin yatak kapasitesiyle dünyanın en büyük yurt hizmetini gençlerimizin hizmetinde. Gerek konfor gerekse aynı anda güvenlik için her zaman gece gündüz çalışan Gençlik ve Spor Bakanlığımız şehrimizdeki yurtlarımızda da özveri ile çalışmalarına devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

WhatsApp Image 2023-11-19 at 20.04.29

Kaynak: HABER MERKEZİ