Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çavdar, 31 Mart tarihinde yapılacak seçime sayılı günler kaldığını belirterek, seçimlerin, Yazıhüyük’e Nevşehir’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

1999 yılından bu yana Yazıhüyük Belediye Başkanı olarak hizmet verdiğini kaydeden Çavdar, “Bu uzun süre boyunca bana duyduğunuz güven, verdiğiniz destek için sizlere şükran duyuyor, gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Çavdar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şimdiye kadar ki çalışmalarımız Genel Merkezimizce araştırılmış, incelenmiş ve Yazıhüyük Kasabamızdaki çalışmalarımız, İl ve İlçelerimizde örnek gösterilmiş ve kasabamız ve şahsım takdirle karşılanmıştır.  Kasabamızda yapılan temayül yoklamalarında da Değerli Halkımızın yüksek teveccühleriyle tekrar aday gösterilmem istenmiştir. Bu süreçte Ak Partimizin belde ilçe ve il teşkilatları, milletvekilleri ve genel merkez yöneticilerinin değerlendirmeleri sonunda tekrardan belediye başkan adayı olarak gösterildim.

Bana gösterdikleri güven duyguları için; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, Nevşehir milletvekillerimize, partilerimizin il ve ilçe ve belde teşkilatlarına teşekkür ediyorum.

CHP’nin İl Genel Meclisi Başkan adayı Hikmet Cingi oldu CHP’nin İl Genel Meclisi Başkan adayı Hikmet Cingi oldu

Çağrıldığım görevi omuzlamak için 31 Mart 2024 seçimlerinde, yeniden 6. defa, Yazıhüyük Belediye Başkan adayı olarak huzurunuza çıkıyorum. Parti farkı gözetmeden, insanlarımız arasında hiç kimseyi ayırmadan hizmet etme anlayışımızla yola devam için bütün hemşehrilerimden destek istiyorum. Yalnız oylarınızı değil, dualarınızı, gönül desteğinizi de istiyorum.

Diğer siyasi partilerden aday olan kardeşlerime başarılar diler, Yazıhüyük kasabamızda barış, huzur ve dostluk içerisinde güzel bir seçim atmosferi yaşanmasını Yüce Allah’tan temenni ederim.”

Editör: İsmail Irmak