Nevşehir Belediyespor’un Nar’daki tesisinde düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Cezayir, takımın son durumu, cezalı sayısı, takımdan ayrılanlar ve hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu.

“ŞU AN İÇİN KIRMIZI ÇİZGİNİN ÜSTÜNDEYİZ"

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Cezayir, genel başkanların çok zor bir görevi devraldıklarını söyledi.

İl Su Kurulu toplandı İl Su Kurulu toplandı

Sportif başarıyı en kısa süre içerisinde yakalamaya çalıştıklarını aktaran Cezayir, “Burada çok değerli bir yönetimimiz var. Gerçekten hani başkanım burada olduğu için söylemiyorum. Bu kaosu gerçekten iyi yönettik hep birlikte. Maddi ve manevi anlamda oyunculara çok büyük destekler verildi. Bu da oyuncuların performansına olumlu yansıdı. Biz de saha içerisinde gerekenleri yaptık. Şu an için kırmızı çizginin üstündeyiz. Ama tabii ki daha her şey bitmedi. Aynı ciddiyetle, aynı şekilde biz çalışmaya devam ediyoruz. İlk amacımız kırmızı çizgiden daha güvenli bölgeye taşımak. Ondan sonra hedeflerimiz, zaten hepimizin hedefleri çok büyük.” diye konuştu.

“SPOR MERKEZİ YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Kapadokya’nın çok büyük bir kültür merkezi, turizm merkezi ve aynı zamanda da çok büyük bir futbol merkezi olabilme ihtimali olduğunu da belirten Cezayir, “Önceden burada kamplar yapılırdı. Büyük organizasyonlar yapılırdı. Bizim hedeflerimiz burayı çok önemli bir kültür merkezi yaratmaya çalışıyoruz. Spor merkezi yaratmaya çalışıyoruz. Ama bunun önceliği sportif başarıdan geçiyor. İnşallah en kısa süre içerisinde en iyi noktada takımı getirebilmek.” ifadelerine yer verdi.

“ADANA MAÇINDAN PUAN VE PUANLARLA DÖNMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Devre öncesinde bir maç kaldığını hatırlatan Cezayir konuşmasına şöyle devam etti, “Adana FK ile çarşamba günü oynayacağız. Oradan da inşallah puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Ligi ilk yarısını iyi bir şekilde bitirmeye çalışıyoruz. Daha sonra bir aylık bir hazırlık dönemimiz olacak. 25’nide başlayacağız. Ayın 2’sine kadar birinci etabı burada yapıp daha sonra 3’ü ve 12’si arasında da Antalya kampını planlıyoruz şu anda. Bu sürede tabii ki takımımızdan ayrılan oyuncular oldu. Yerlerine oyuncular alacağız. 2’nci yarıda da yine iyi oyun oynayan, iyi skorlar alan bir futbol kültürü olan bir takım sizlere izletmek istiyoruz. Tabii ki cezalı oyuncular gerçekten 2 stoperimiz yok, bir de ön libero oyuncumuz yok. Tabii ki zorlanacağız ama oynayan oyuncular da onlar kadar mücadele edecekler. Bir oyun planımız var, bir oyun kurgumuz var. Bu disiplini devam ettirdiğimiz sürece çok büyük sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Çünkü diğer oyuncularımızla onların yerinden fazlasıyla mücadele edecekler. O yüzden bir kuşkumuz yok. Oyuncular tabi ki eksik olabilir, fazla olabilir. Biz yine önceki maçlar gibi çok canlı, istekli, oyun disiplini olan ve puan ve puanları almak isteyen bir takım olarak Adana FK maçını oynayacağız. Ki oradan da iyi bir şekilde geleceğimizi düşünüyorum.”

Kaynak: MEHMET GÜNAY