Nevşehir Belediyespor için son şans Nevşehir Belediyespor için son şans

Devre arasında birbirinden genç ve dinamik isimleri kadrosuna katan Nevşehir Belediyespor sezonun ikinci yarısında çıktığı ilk maçta 1-0 mağlup olarak taraftarlarını hüsrana uğrattı.

 Tokat Belediye Plevnespor maçını değerlendiren Teknik Direktör Cezayir, ilk dakikalarda kötü zemin ve hava şartlarından dolayı adapte olamadıklarını daha sonra ise ataklar yapmalarına rağmen gol bulamadıklarını söyledi.

Cezayir açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Maçın ilk 15 dakikasında zemin ve hava şartlarından dolayı planladığımız gibi oyuna başlayamadık. Maçın 20. dakikasında penaltıdan yediğimiz gol ile geriye düştük. Bu dakikadan itibaren rakip kalede etkili olmaya, pozisyon üretmeye çalıştık. İkinci yarı oyunu domine eden, pozisyon üreten taraftık. Son bölümde formasyon değişikliği ile riskler aldık. Sonucunda pozisyon zenginliği yarattık ancak sonucu değiştiremedi. 1-0 geriye düştükten sonra takımın verdiği reaksiyon ve mücadele çok değerliydi. İkinci yarı oynadığımız pozitif ve coşkulu oyun önümüzdeki maçlar için bize büyük bir referans olacaktır. Bu maçtan tüm dersleri çıkarıp, Bergama Belediyespor maçını kusursuz oyun ve skor ile bitirmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Kötü hava şartlarında bizi yalnız bırakmayan değerli taraftarımıza teşekkür ediyor, desteklerini karşılıksız bırakmayacağımızın sözünü veriyoruz."

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR