CHP Nevşehir İl Başkanlığınca düzenlenen kahvaltıda konuşan CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, kahvaltıya katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkür etti ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Zor şartlar altında kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında çalışmalar yapan gazetecilerin verdikleri emeklerle kamuoyunun doğru bilgilenmesini sağladıklarını dile getiren CHP İl Başkanı Yumuş, parti olarak gazetecilerin mali bir güce ulaşması için ellerinden gelen çabayı da sergileyeceklerini kaydetti.
CHP Nevşehir Belediye başkan adayı Mehmet Bilgin de, Nevşehir’in temel sorunlarına daha köklü çözümler üretebilmek için böyle bir göreve talip olduklarını dile getirdi.

Bilgin, “ Her canlı mikroorganizmalar gibi şehirlerde sorunlar yaşanabilir, eğer bu sorunlara gündelik çözümler üreterek yaşamasını sağlayabilirseniz bu kalıcı olmaz. Önemli olan şehrin genel bir vizyon içerisinde ele alınarak olası sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretebilmektir. Biz bu şehre kalıcı çözümler oluşturabileceğimize inandığımız için yola çıktık.” dedi.

CHP’nin düzenlediği kahvaltıya CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Altıntaş, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ile CHP’li yöneticiler katıldı.

AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yaptı AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yaptı

CHP Nevşehir’deki gazetecilerle bir araya geldi (3)CHP Nevşehir’deki gazetecilerle bir araya geldi (2)

Editör: İsmail Irmak