CHP’nin İl Genel Meclisi Başkan adayı Hikmet Cingi oldu CHP’nin İl Genel Meclisi Başkan adayı Hikmet Cingi oldu

Milletvekili Özgün, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan AK Parti Belediye Başkan Adayları ve Proje Tanıtım Toplantısı’nda konuştu.

31 Mart seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm kadrolarla Nevşehir’de destan yazacaklarını belirten Özgün, “Nevşehir’imizi eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye Yüzyılına yakışır seviyelere getirmenin kararlılığındayız. ‘Büyüyen, gelişen, güvenli şehir Nevşehir’ mottosuyla yerel yönetimlerde göreve yeniden talip olduğumuz bu önemli günlerde, sandıkta bize verilecek her bir oyun vebalini, yaptığımız görevlerin her anında üzerimizde hissederek; aşkla, azimle, kararlılıkla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

“BİZİM AMACIMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK”

Milletvekili Özgün, 31 Mart’ta bir kez daha Nevşehir’e eser vermeye, millete hizmet etmeye talip olduklarını söyleyerek, “Türkiye Yüzyılı’na giden yolda döşeyeceğimiz tek bir taşı kimseye faydası olmayan milyon polemiğe tercih ediyoruz. Bizim amacımız şehrimize değer katacak projeleri hayata geçirmek, milletimize hizmet etmek ve Nevşehir’i daha yaşanabilir bir kent haline getirmektir. Bunları yaparken her bir hemşerimizi kucaklayarak, her zaman iç içe olarak, kimseyi ötekileştirmeden Nevşehir’in her bir ferdinin derdine deva olmak amacıyla bu sorumluluklarımızın farkında olarak hareket ediyoruz. Bizler AK Parti ailesi olarak, birlik ve beraberlik içinde bu kutlu davaya hizmet etmek için bir araya geldik. Öncelikle şunu unutmamalıyız ki, AK Parti sadece bir siyasi parti değil aynı zamanda, aynı zamanda milletimizin umudu, geleceğe olan inancın temsilcisidir. Bizler, Türkiye’nin her köşesinde olduğu gibi Nevşehir’de de milletimizin teveccühünü kazanarak, hizmetkar olma sorumluluğunu taşıyoruz.” diye konuştu.

“31 MART SEÇİMLERİ NEVŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ BİR EŞİK”

Özgün, 31 Mart yerel seçimlerinin Nevşehir’i Türkiye Yüzyılına yakışır bir kent haline getirme sürecinde aşılması gereken önemli bir eşik olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: “Nevşehir’in her köşesine dokunacak, yaşam standartlarını yükseltecek, İnsanlarımıza daha iyi bir gelecek sunacak projelerle dolu yeni bir dönem başlatıyoruz. Her birimiz bu teşkilatın birer neferiyiz ve bu kutlu davada taşıdığımız sorumluluk çok büyük. Milletimize hizmet yolunda yürürken, ahlaki değerlerimizi, dürüstlüğümüzü ve samimiyetimizi hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Yolumuz milletimizin güvenini kazanma ve onların hayatına dokunmak üzere aydınlık bir geleceğe doğru uzanıyor. Her birinizin enerjisi, azmi ve fedakarlığı bu başarıyı getirecek. Unutmayalım ki, güçlü teşkilat güçlü bir Türkiye demektir. Hep birlikte, daha güzel, daha güçlü bir Nevşehir için omuz omuza mücadele edeceğiz. Nevşehir’de yapacak daha çok işimiz, şehrimize kazandıracak daha çok eserimiz, hemşerilerimize verecek daha çok hizmetimiz var. Kendini değil kentini düşünen, laf değil proje üreten, bahane değil çözüm peşinde koşan, kendi hayatını değil halkın hayatını kolaylaştıran, kibirle değil tevazuuyla hareket eden gerçek belediyecilik anlayışıyla sizlerin huzuruna çıkıyoruz."

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR