GSB EYS eğitim görevlisi/antrenör başvuruları bugün başladı.

Eğitici / Antrenör başvuruları https://edu.gsb.gov.tr/ üzerinden yapılacak.

EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİCİ/ ANTRENÖR UYGULAMA TAKVİMİ

İş Adımları

Tarih

İlan Edilmesi

25 Mart – 14 Nisan 2024

Eğitici Başvurularının Alınması

15 Nisan – 2 Mayıs 2024

Eğitici Başvurularının Değerlendirilmesi, Eğitici Havuzunun Oluşturulması ve Bakanlığa İletilmesi

3 – 24 Mayıs 2024

İl Eğitim Komisyonunca Uygun Görülen Eğitici Listelerinin Bakanlıkça Onaylanması ve Bakanlık Kurul Onayının Verilmesi

25 - 30 Mayıs 2024

Eğitimlerin Başlatılması

1 Haziran 2024

Memiş, SATÜDAŞ Patates Entegre Tesisini gezdi Memiş, SATÜDAŞ Patates Entegre Tesisini gezdi

İSTENEN BELGELER

Vesikalık Fotoğraf (jpeg formatında), eğitim mezuniyet belgesi, en az 2’nci kademe antrenörlük belgesi,

İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi İçin; Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olmak ve Uygulama dersi aldığını  gösterir transkript

Havuz Güvenliği ve Suda Canlı Kalma Teknikleri için: Altın, Gümüş veya Bronz Cankurtaranlık belgesine sahip olmak ve Sosyal Güvenlik Kurumunda Kaydı Olup Olmadığına Dair SGK Tescil Ve Hizmet Dökümü.

Varsa; Pedagojik formasyon belgesi, son 5 yıl içerisinde uluslararası bir müsabakada alınan antrenörlük görevini gösterir belge, son 2 yılda alanında seminere katılım belgesi, GSB’de son 3 yıl eğitim verdiğini gösterir belge, Yabancı Dil Belgesi (son 5 yıl içerisinde en az 50 puan ve üzeri), alanında milli sporcu belgesi, sabıka kaydı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan eğitim görevlisi adayları için; Kurumlarından alacakları izin belgesi, Kurumlarında ek ders alıyorlar ise ek ders saatini ve tabi oldukları mevzuat çerçevesinde almaları mümkün olan azami ek ders saatini gösterir belge.

BAŞVURU TARİHLERİ:

15 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında başvurular alınacak.

GENÇLİK BRANŞLARI İÇİN İSTENEN BELGELER

Bilim ve Teknoloji, kültür-sanat, yabancı diller, değerler, mesleki beceriler alanlarında Bakanlık bünyesinde açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları alınacak.

İSTENEN BELGELER

 Vesikalık Fotoğraf (jpeg formatında), eğitim mezuniyet belgesi ve Sosyal Güvenlik Kurumunda kaydı olup olmadığına dair sgk tescil ve hizmet dökümü.

Varsa; Pedagojik formasyon belgesi, son iki yılda alanında seminere katılım belgesi, GSB’de son 3 yıl eğitim verdiğini gösterir belge, Yabancı Dil Belgesi (son 5 yıl içerisinde en az 50 puan ve üzeri), sabıka kaydı,

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan eğitim görevlisi adayları için; Kurumlarından alacakları izin belgesi, kurumlarında ek ders alıyorlar ise ek ders saatini ve tabi oldukları mevzuat çerçevesinde almaları mümkün olan azami ek ders saatini gösterir belge ve GSB’de son 3 yıl eğitim verdiğini gösterir belge.

Başvuru tarihleri:

15 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında başvurular alınacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ