Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’na girecek üyelere sınava hazırlık çalışmalarına yönelik destek olacaklarını söyledi.

Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Nevşehir'de yapıldı Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Nevşehir'de yapıldı

Başkan Öcal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “18 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan ‘Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı”na girecek üyelerimizi, sınav sistemine tamamen uygun ve zengin içeriklerle yenilenen konu anlatımı kitabımızla destekliyor, onları yine yalnız bırakmıyoruz! Ayrıca üyemize hizmette sınır tanımıyor, kitap içeriğiyle birebir uyumlu hazırladığımız konu anlatım videoları, konu PDF’leri, online tarama testleri, online deneme sınavları ile, “EBS Dijital Kimlik” ve “EBS Akademi” üzerinden ulaşmayı kolaylaştırarak bir kez daha üyelerimize akademik hizmet sendikacılığın farkını yaşatıyoruz. Sınava girecek üyelerimize ulaştıracağımız kitap bir hafta sonra kargoya verilecek ve şube / ilçe temsilciliklerimizle iletişime geçilerek temin edilebilecektir." 

Kaynak: İSMAİL IRMAK