Yapılan açıklama şu şekilde: İlimizin en büyük Anaokulu olan Özel Altınyıldız Anaokulunda yıl sonu mezuniyet programı yapıldı.

Okulumuz öğretmenleri Şengül Kurt, Şenay Özlü, Şefika Merve Yandakcı, Nesli Erez, Gülsinem Dere ve branş öğretmenlerimiz Selin Bostancı, Kübra Ekici, Tuğba Şahin, Büşra Ünal ve Ayşe Şevval Yandakcı tarafından hazırlanan mezuniyet programı tek kelimeyle muhteşemdi.

Programımıza Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Altınyıldız Eğitim kurumlarının müdürleri, İdareci ve Öğretmenleri ile öğrenci velilerimiz katıldılar.

Program, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep birlikte okunmasıyla başladı.

Anaokulu öğretmenimiz Şenay Özlü´nün açılış konuşmasının ardından, öğrencilerimizce hazırlanan Ritim gösterileri, Öğrenci korosunun söylediği Türkçe ve İngilizce şarkılar, Bale gösterisi, Erik dalı gösterisi, Erkek adam isimli gösteri, Kız öğrencilerimizin modern dans gösterisi ve şiirlerle devam eden programımız mezun olan öğrencilerimizin Onuncu Yıl Marşı eşliğinde kep atmaları ve tüm öğrencilerimize hediyelerinin verilmesiyle devam etti.

Okul Müdürü Mustafa Uçar yaptığı konuşmasında böyle güzel bir akşamda bizimle birlikte oldukları için tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Okul Müdürü Mustafa Uçar böyle muhteşem bir mezuniyet programı hazırladıkları için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı ve Altınyıldız Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Hande Özaltın tarafından Anaokulu öğretmenlerimize ve branş öğretmenlerimize çiçek ve plaketleri verildi.

Program bitiminde velilerimiz ve tüm izleyiciler öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi ayakta alkışladılar.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize tekrar teşekkür eder, mezun ettiğimiz sevgili öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.