Üniversite sınavlarında Nevşehir’de her yıl istikrarlı bir şekilde bireysel ve toplu olarak en iyi sonuçları alan Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri hafta içi etüt, gece etütleri, bire bir dersler ve takviye dersleriyle öğrencilere destek oluyor.

Altınyıldız Kolejinden yapılan açıklamada; “Her sınıf düzeyinde devam eden çalışmalarımızla öğrencilerimize mutlu ve başarılı bir gelecek fırsatı sunuyoruz.

Öğrencilerimizin,  öğretmenlerimiz gözetimi ve denetimi altında ders çalışmalarını sağlıyoruz. Gün içinde işlenen konuların üzerinden geçilir, böylece ödev olarak verilmesi gereken konu ve üniteler de öğrencimizin bilgi dağarcığında ki yerini almış olur.

Altınyıldız Koleji olarak önem verdiğimiz etüt çalışmaları öğrencimizin eğitim öğretim yılı boyunca müfredatta bulunan tüm üniteleri, tam olarak belleğinde yer etmesini sağlamaktır.

Etüt ifadesi bizim için öğrencimizin okuldan sonra ki süresini de eğitimi için kullanabilmesini, öğrenciye bu alışkanlığı kazandırarak tüm eğitim süresince bu alışkanlığının hayatında yer almasını sağlamaktır.

Bire bir çalışmalarımız grup çalışmalarının dışında bire bir çalışma gereksinimi belirlenen öğrenciler için, ders öğretmeniyle bire belirlenen çalışma zamanlarıdır. Belirlenen programlarla öğrencilerimize bire bir çalışmalar yapılmaktadır.

Yıllardır elde edilen istikrarlı başarılarımızda bu uygulamalarımızın önemli katkısı olduğunu düşünüyor, daha iyiye ulaşmak için titizlikle sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verildi.