Eğitim Koordinatörü, Yaşam Koçu ve Yazar Sinan İpek; Özel Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde 2.kez eğitim semineri düzenledi.

Binlerce öğrencinin kalbine dokunan ve onları ciddi çalışma kamplarına sokan pratik bilgileri ile sınav yolculuğunda binlerce öğrenciyi hedeflerine kavuşturan Sinan İpek, Özel Altınyıldız Koleji’ni yakından takip ettiğini ve başarılarını takdir ettiğini bir kez daha yineledi.

Türkiye’de bir çok özel okulda seminerler verdiğini söyleyen Sinan İpek, geçtiğimiz son 2 yılda Altınyıldız Koleji’nin Üniversite sınavlarında elde ettiği başarıların benim diyen okulların önünde olduğunu özellikle belirtmek isterim, okulunuz çok aktif ve hiç yerinde durmuyor sizde durmayacaksınız. “Acı yoksa başarı da yok” ilkesi ile hareket edeceksiniz diyerek, öğrencilerin sorularını cevapladı ve onlara sınavla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Özel Altınyıldız Koleji düzenlediği seminerlerle akademik başarının yanı sıra öğrencilerini sosyal ve kültürel olarak geliştirmeyi sürdürüyor.

Yaşam Koçu, eğitim koordinatörü Sinan İpek; okul idarecilerine, öğretmenlere, öğrencilere teşekkür ederek okulda ayrıldı.