Deneme Sınavı takvimine uygun olarak 12.sınıf öğrencilerine Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavı uygulandı.

Her sınav sonrasında sınav sonuçları öğretmenler tarafından incelenerek, öğrencilerin konu eksiklikleri, hafta sonu kursları ve birebir etütlerle tamamlanıyor.

2020 Üniversite Sınavlarında Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerinde hedef, her yıl olduğu gibi yeni Türkiye dereceleri ve Nevşehir 1.likleri elde ederek, Türkiye'nin en seçkin üniversitelerine öğrencilerini yerleştirmek.

2018-2019 Üniversite sınavı yerleştirme sonuçlarına göre 144 öğrencisi daha üniversiteli olan Özel Altınyıldız Kolejinde, Nevşehir birinciliklerinin ve Türkiye 78.liği kazanılması büyük bir sevinç yaşanmasına neden oldu. Altınyıldız’da başarı çıtası daha da yukarıya çıktı.

Altınyıldız Kolejli gençler, Galatasaray, Boğaziçi, Koç, ODTÜ, Ankara, İstanbul, Hacettepe ve Türkiye’nin önde gelen birçok üniversitelerine yerleşerek hedeflerine ulaştı.

18 yılda 1403 öğrencisini üniversiteli yapan Altınyıldızlılar, “Önceki yıllarda elde edilen başarılarımızı daha da ileriye taşıma amacında olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılar dileriz” dediler.