Nevşehir?in gururu olan, TÜBİTAK Türkiye 1.ciliğini, Dünya derecelerini kazanan, 2013 yılında 12 si Tıp Fakültesi olmak üzere 110 öğrencisine Üniversite kazandıran Altınyıldız Kolejinde farklı lise türleri kayıtlarına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi kurumlarıyla 9.sınıflara yeni öğrenci kaydı yapılan Altınyıldız Eğitim Kurumlarında her yıl olduğu gibi Üniversite yerleşme puanlarının açıklanmasıyla öğrencilerin, Üniversite tercih yoğunlukları da devam ediyor.

Anasınıfları, İlkokul, Ortaokul ve Liselerde Nevşehir?de en çok kontenjana sahip olan Altınyıldız Eğitim Kurumları, çalıştırdığı öğretmen ve personel, hizmet verdiği öğrenci sayıları ile de Nevşehir?in en büyük özel okulu konumunda.

Özel Altınyıldız Anasınıfları, Özel Altınyıldız İlkokul ve Özel Altınyıldız Ortaokulunda ise 2014 TEOG sınavları sonuçlarında okul puan ortalamalarında Nevşehir 1.ciliklerinin kazanılmasının sevincini yaşıyor.

Özel Altınyıldız Eğitim Kurumlarında yoğun öğrenci kayıtları nedeniyle yeni sınıflar açılıyor.

Nevşehir?de eğitim ve öğretimin başarı çıtasını yükseklere çıkartan Altınyıldız Eğitim Kurumlarının kurucu yönetim, öğretmen ve öğrencilerini kutluyor daha çok başarılı olmalarını diliyoruz. Haber: Ali Çamur