2019-2020 Eğitim öğretim yılı başlamadan önce gerçekleştirilecek çalışmalar için Eğitim Kurumu Müdürleri toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Murat Dildöken, Murat Saltık, şube müdürleri, merkez ve merkeze bağlı köylerde bulunan okulların müdürleri katıldı.

Yeni başlayacak eğitim yılının planlamasına dair yapılan ilk toplantıda 2019-2020 eğitim öğretim yılının hazırlıkları ve mesleki çalışma dönemi çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Okul Müdürlerine; "Okullarımıza yeni görevlendirilen arkadaşlarımız görev yaptığı okullarda mutlaka bir şeyler katsınlar, farklılık gösterin, farkındalık oluşturun. Siz geldiğinizde okulun fiziki durumu nasıldı, bir süre sonra ne duruma getirildi, bunu mutlaka hissettirin, öğretmen arkadaşlarımıza ve tüm çalışanlara karşı saygı, sevgi, çerçevesi dışına asla çıkmayın, itirazları dinleyin ve anlayamaya çalışın, engelleri ortadan kaldırın, takım kurun, istişare ederek çözüm oluşturun, Tüm okullarımızda kitap okuma seferberliği başlatalım öncelikle bizler okuyalım ve çocuklarımıza aşılayalım, Kurumları ziyaret edelim ve hangi okulda neler yapılıyor, hem fiziki açıdan hem akademik başarı açısından örnek alacağımız okullar var, bizde bu değişikliği kendi okullarımıza yansıtalım, Ders kitaplarımızı ilk gün mutlaka dağıtalım, kitabı olmayan öğrenci kalmasın, 2019-2020 eğitim öğretim yılına okullarımızı sorunsuz, sağlıklı ve temiz şekilde teslim edelim" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, bir önceki eğitim-öğretim yılındaki çalışmaları ve gayretlerinden dolayı okul müdürlerine teşekkür etti ve 2019-2020 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantıya okul müdürlerinin istek ve önerilerinin dinlenmesi şeklinde devam edildi. Okul müdürlerinin sorularına ilgili müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından cevap verildi.

2019-2020 eğitim öğretim yılının başarılı ve verimli geçeceğine olan inancını dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, toplantıya katılan okul müdürlerine teşekkür ederek başarılar diledi.