Anadolu Vakfı tarafından yaptırılan 16 derslikli Anadolu Lisesi, hayırsever Fevzi Dirikoç tarafından yaptırılan 16 derslikli Meslek Lisesi, Devlet Yatırım Programı kapsamında yapılan Güzel Sanatlar Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyon binalarını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yetkililerden binaların yapım süreci ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir yeni okul binalarının en kısa zamanda tamamlanarak eğitim öğretime başlaması için çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini söyledi.

İnşaat alanlarını titizlikle inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir; “Yeni yapılan okul ve pansiyonlar ilimiz için çok faydalı olacak ve şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Okul ve pansiyon binalarımızın en kısa zamanda tamamlanarak eğitim öğretime başlanması için çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Eğitim öğretim faaliyetleri adına ilimize kazandırdığımız her kurum bizi mutlu ediyor. Şehrimizin eğitim faaliyetlerini, öğrenme ortamlarını daha kaliteli hale getirmek için tüm eğitim camiamızla birlikte canla başla çalışıyoruz.” dedi.