Altınyıldızlılar, “Rutin değişti izci olduk, drama yaptık, şarkılar söyleyip ritim tuttuk. Böyle keyifli bir deneyimi ‘Altın Obası’ partisi etkinliğiyle yaşadık. Muhteşem bir çalışma oldu.” dedi.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri oba heyecanını doyasıya yaşadı.

Altınyıldız’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Doğa, dünya için bir sorumluluk alma fırsatıdır. Eğer çocuklar erken yaşta doğayla ilişki kurmaya başlarlarsa doğaya besledikleri saygıyı ve sevgiyi asla kaybetmiyorlar. Doğada geçirilen zamanla çocuklar doğa içinde daha yaratıcı oyun biçimlerine girdikleri, daha fazla işbirliği yaptıkları ve bilişsel yeteneklerinin geliştiği tespit edilmiştir.

Doğa ile iç içe yetişen çocuklarda dikkat eksikliği önemli ölçüde azaldığı ve akademik başarısının arttığı gözlenmiştir. Yeşil alanda daha fazla zaman geçiren çocuklarda kendini kontrol etme becerisi ve öz disiplin yüksektir, stres ve kaygı minimum seviyededir.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda çocuklara izcilik aktivitesi ve mükemmel okul bahçesiyle şehir yaşamından uzak bir ayrıcalık sunuyoruz.”