BOOST INTEREST OF PUPILS Projesi

Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulu İngilizce öğretmeni Tuğba Duymaz ve öğrencileri sene başından itibaren yürüttükleri BOOST INTEREST OF PUPILS adlı e-twinning projesini uzaktan eğitim sürecinde de başarılı bir şekilde yürüterek tamamladı.

Bu proje ile öğrenciler Türkiye’deki çeşitli illerden öğrenciler ile iletişime geçerek ortak etkinliklere katıldı. Öğrenciler interaktif bir şekilde İngilizce öğrenmek için çeşitli çevrimiçi eğitim uygulamalarından faydalandı. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin farklı okullardan öğrencilerle aynı platformu paylaşması pandemi sürecini daha verimli bir şekilde geçirmelerine katkı sağladı.

Social Media and Cyber Bullying Projesi

Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulu İngilizce öğretmeni Tuğba Duymaz ve öğrencileri sene başından itibaren yürüttükleri Social Media and Cyber Bullying adlı e-twinning projesini uzaktan eğitim sürecinde de başarılı bir şekilde yürüterek tamamladı.

Bu proje ile öğrenciler Türkiye’den ve farklı ülkelerden öğrenciler ile iletişime geçerek ortak etkinliklere katıldı. Öğrenciler interneti ve sosyal medyayı doğru kullanmayı öğrenmek için çeşitli çevrimiçi eğitim uygulamalarından faydalandı. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin farklı ülkelerden öğrencilerle aynı platformu paylaşması pandemi sürecini daha verimli bir şekilde geçirmelerine katkı sağladı. Bu süreçte artan internet kullanımının doğru bir şekilde gerçekleşebilmesi için farkındalık çalışmaları yürütüldü. Öğrencilerin interneti ve sosyal medyayı faydalı bir şekilde kullanmaları sağlandı.