Nevşehir Uğur Okulları Kapadokya kampüsünde 2019-2020 Eğitim öğretim yılında alanında uzman öğretmenler Birgül Yılmaz ve Saniye Kaya Uğur Okullarında görev yapacak. 50 yıllık kurumsal kimliğiyle birlikte bilgi ve tecrübesiyle Nevşehir’de farkındalık oluşturan Nevşehir Uğur Okulları yönetimi Müdür Burhan Kaynar yönetiminde Nevşehirli çocukların geleceğine yön veriyor. Yüreği Vatan, millet ve bayrak sevgisi ile çarpan geleceğin liderlerini yetiştirme gayreti içinde çalışmalar yürüten Nevşehir Uğur Okulları Nevşehir eğitiminin marka değerine büyük katkı sağlıyor.

Nevşehir Uğur Okulları yeni dönem 1. Sınıf öğretmenlerini tanıyalım

Kayseri Pınarbaşı doğumlu olan Birgül Yılmaz, ilk, orta ve lise eğitimin Kayseri Pınarbaşı'nda tamamladıktan sonra Gazi üniversitesi Bolu Eğitim Yüksek Okulunu bitirip sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Türkiye'nin farklı illerinde görev yapan Birgül Yılmaz, 20O8 yılında Anadolu üniversitesi Sınıf öğretmenliği lisans programını bitirdi. Nevşehir'de en son 19 Mayıs İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni Yılmaz, 2017 yılından itibaren Nevşehir Kapadokya Uğur okullarında çalışıyor. Sınıf öğretmeni Birgül Yılmaz, evli ve iki çocuk annesi.

1968 Ankara doğumlu olan Saniye Kaya, evli ve eşi de öğretmen. Bir kız bir erkek 2 çocuk annesi olan Kaya, ilk orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesinde 1993’te tamamlayan Kaya, Nevşehir’in Gülşehir İlçesi ve köylerinde uzun süre öğretmenlik yaptı. Nevşehir merkez 20 temmuz ilkokulunda çalışan uzman öğretmen Saniye Kaya, bu eğitim ve öğretim yılı itibariyle emekli olup Nevşehir Uğur Okulları kadrosuna geçecek.