NTSO Başkanı Parmaksız, 2020 YKS sınavında Türkiye dereceleri yapan ve Nevşehir’i gururlandıran Fatma Duygu Demirkol, Emre Biçkes, öğrenci aileleri ve Özel Altınyıldız Fen Lisesi yöneticilerinden Aykut Değerlier ile Türkan Yavuz‘u makamında ayrı ayrı kabul ederek kendilerini kutladı ve başarılarının devamını diledi.

İlimizden üstün başarılar göstererek genç nesillerin çıkmasının tüm Nevşehir halkına gurur ve övünç kaynağı olacağını söyleyen Parmaksız, “Bu başarı yolculuğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Nevşehir Ticaret Odası (NTSO) olarak eğitim – öğretime ve ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz aydınlık ufukların ışığı gençlerimize büyük önem veriyoruz” dedi.

TOBB bünyesinde kurulan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin sağladığı burs imkânları ve en çağdaş teknolojilerle donatılmış kaliteli eğitimi ile ülkemizin geleceğine ışık tutarak, gençlere büyük fırsatlar sağladığını belirten Parmaksız, Nevşehirli gençlerin enerji ve motivasyonlarının çok yüksek olduğunu, bilim - fen ve teknoloji ışığında girişimcilik ruhuyla yeteneklerinin daha da parlayabilmesi için üniversite tercihlerinin kendileri, aileleri ve ülkemiz adına hayırlı olacağını ifade etti.

Fatma Duygu Demirkol mühendislik alanında tercih de bulunacağını, Emre Biçkes de kendisinin hayali olan tıp fakültesini istediğini belirtti.

Nevşehir Ticaret Odası ve TOBB camiası olarak başarılı gençlere eğitim hayatları boyunca her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten NTSO Başkanı Parmaksız; “Değerli öğrencilerimize yükseköğrenim hayatlarında başarılar dileyerek, öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen Özel Altınyıldız Koleji Fen Lisesi yönetici ve öğretmenlerini tebrik ediyorum.” dedi.

Parmaksız, YKS’de dereceye giren Fatma Duygu Demirkol ve Emre Biçkes’e dizüstü bilgisayar hediye etti.

Altınyıldız Koleji yöneticileri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a öğrenciler adına teşekkür etti.